Plány turistického oddílu TOM Řež na zimu 2008 – 09
Na všechny akce zveme srdečně i rodiče :-)

Neděle 23.11. – Výlet do Prahy do muzea čokolády.

Sraz u lávky v 9.40 hod., návrat v 15.°° hod. vlakem. Vstupné 90,- plus peníze na vlak, event. kapesné, svačinu. Výklad o výrobě čokolády a ochutnávka. Ňam!

Čtvrtek 4.12. – Výroční vánoční tradiční mikulášská schůzka TOM ve škole od 17.°° hodin.

Program: co bylo a bude, čertovské bingo, soutěž!! Přineste hrst cukroví, hudební nástroj. Kdo přijde v krhútské čapce, bude královsky krhútsky odměněn!
Vymýšlejte, co byste chtěli, probereme to na schůzce.

Víkend 12.-14.12. – Knínice s vánoční dílnou (vyrobíte skvělé vánoční dárky!)

Sraz u lávky v pátek ve 14.50, návrat v neděli v 15.°° hodin. Jídlo na cestu a na pátek k večeři. Teplé oblečení na ven i do chaty, přezůvky, půlku chleba, spacák. Cena 350,- včetně materiálu na výrobky a výrobečky. Přihlášky do 8.12. u Mary nebo u Mirky nebo u Ifči. Korálkování, sádrování, malba na sklo, barevné písky,…

Nový rok 1.1. – Tradiční novoroční vycházka, sraz ve 14.°° hodin u nástěnky.

Vezměte rodiče, prarodiče, sousedy, psy, kamarády,….

Víkend 30.1.-1.2. – Výprava na Brtnické ledopády do Šluknovského výběžku.

Této skvělé turistické akce se zúčastníme již popáté. Turistické pochody divokou zimní přírodou, noční výsadek, LEDOBÁL. Noclehy v ubytovně, takže nic pro fifinky. Cena 500,- Kč (startovné, polopenze, noclehy, jídlo na výletech, doprava). Výdaje, které přesáhnou tuto částku, budou hrazeny z oddílových prostředků.
NUTNÉ : dobré boty pohodlné na chůzi a vhodné do mokra (už doma je naimpregnujte), návleky přes boty, spacák, teplé sportovní oblečení atd. Dotazy na tel 607123545. Přihlášky a záloha 300,- Kč do neděle 11. 1., zbytek při odjezdu

 

Další akce na plakátcích. Například, kdyby napadl v Krušných horách sníh, můžeme jet běžkovat do Knínice, kdyby zamrzly rybníky, můžeme jet bruslit do Přemyšlení na rybník (určitě by se pár rodičů – řidičů našlo:-)

Na vaši účast na akcích i na vaše vzkazy se těší vaši vedoucí!

Diskuse uzavřena.

Přejít nahoru